Bemutatkozás

 

         

Reggelente, amikor autózom Egerből Egerszalókra érzem, ahogy ereszkedik rám a nyugalom. . Zöld lombkoronákkal teli domboldalak között kanyarog az út, amely egy olyan faluban ér végett, amelynek van múltja, jelene és minden bizonnyal jövője is lesz. Az ódon barlanglakások, Sáfránykert, Lepkemúzeum, faluház meglátogatása mind-mind kihagyhatatlan program. , Csodálatos kis falu ez, folyamatos fejlődésen ment át az elmúlt 8 évben. Van már bicikli út muskátlival övezve, Tücsök busz, ha nem gyalog szeretnéd bejárni a környéket.  A távolban látszódik a Mátra, a nap sugarai táncot járnak a hegy csúcsain. Madárcsicsergés  ,fantasztikus gyógyvíz,  béke és vendégszeretet. Ezt tudjuk nyújtani , ha hozzánk látogat.

 (Jacsó Orsolya ügyvezető)

                                                         
Köszönjük minden Vendégünknek, hogy igénybe vették az apartmanház szolgáltatásait, köszönjük, hogy kedvet éreztek felnőtt fejjel egy kis játékhoz.

S gratulálunk a nyertesnek, aki az apartmanház névadói játékban  a Borostyán Bori nevet adta kabalállatunknak.

Szerettel várjuk szeptemberben egy 2 éjszakás pihenésre.  

                                                                         

 
Köszöntő

Van egy apartmanház a domb tetején, szemben a világhírű sódomb és mosolyog a nap feléd !
 
 

 Keressen minket a facebook-on is ! :)Dandaapartman néven !

Nyitva tartás: Minden év december 27 napjától a következő év december 19 napjáig.

Apartman házunk   2007-ben épült Dely György Ybl díjas építész tervei alapján az egerszalóki gyógy és wellnessfürdő közvetlen szomszédságában Egerszalók és Demjén között, csendes, nyugodt környezetben, magyar kivitelező és magyar tulajdonosok részvételével. Egertől mindössze 5 km-re, a Mátra és Bükk hegység találkozásában. A völgyet körülölelő fenyvesek között, a tengerszint felett 100 méterre található a vendégház. Az előtte elterülő völgyben a gyógy- és wellnessfürdő várja a pancsolni, pihenni vágyó vendégeket.


Minden apartmanból csodálatos kilátás nyílik a sódombra, melyből az egész világon mindösszesen 3 darab található. A hozzánk érkező vendégek nyugalmát, csendjét nem zavarja a város és település zaja, mert ebben a völgyben csak ez a két épület található. Egerszalók település 1 km-re, Demjén 2 km-re van vendégházunktől. Minden apartman önálló egységként üzemel a vendégházon belül, hűtő-fűtő klímával felszerelve, 80%-ban erkélyesek.

Honlapunkon a továbbiakban csomag ajánlatainkról tájékozódhatnak, további kérdéseikre az alábbi telefonszámokon kaphatnak választ:
06/36/786-776, 06/30/678-5371

 Vendégeink részére szervezett borkóstolós vacsora a hét minden napján este 06.00 órától: 4.500.- Ft/fő  áron igényelhető. Az ár tartalmazza: a transzfert, 3 fogásos ízletes vacsorát,  4 féle bor kóstolását . A program igényelhető érkezéskor is  a recepción.

Családos vendégeinknek kedvező árakat kínálunk,kérje ajánlatunkat!

 

"Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát."           Anthelme Brillat Savarin

 

Szeretettel várjuk Önöket minden évszakban!


A D & A vendégház kicsi, de annál lelkesebb csapata.

Bankkártya elfogadó hely lettünk 2016 december 12. napjától.

Az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni: MasterCard, MasterCard Elektronic, Maestro, VISA, VISA Elektron