Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségek

Cím: D&A Apartman ház
3394 Egerszalók, Forrás út 3.
 
Apartman foglalás: okofarmeged2010kft@gmail.com
Információk: okofarmeged2010kft@gmail.com
Webmester: webmaster@dandaonline.hu

Az oldal tulajdonosának  neve: ÖKOFARM EGED 2010 Kft.
Tulajdonos címe: 3300 Eger Csákány utca 1 Fsz.1.
 
Üzemeltető neve: ÖKOFARM EGED 2010 Kft.
Üzemeltető címe: 3394 Egerszalók, Forrás út 3.

Telefon: +36-30 678-5371,+ 06-30 9352-599

Szállásfoglalás/recepció: Gulyásné Kati

Telefon: 0630/678-5371

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

• Mikor foglalhatom el a szobát és mikor kell elhagyni?

A apartmanokat az érkezés napján 14.00 órától tudjuk garantálni. A kulcsot minden esetben az üzletág vezető vagy az értékesítőtől kapják meg. Kérjük, hogy az apartmanokat a távozás napján 10.00 óráig elhagyni szíveskedjenek. Távozáskor munkatársaink veszik át az apartmanokat a kulcsok leadásával egy időben.

• Az utazás előtt mennyi idővel kell lefoglalni?

A nyári és hétvégi illetve ünnepnapi időszakokat legalább 1 héttel az érkezés napja előtt szíveskedjenek lefoglalni.

• Mi a foglalás menete?

Kérjük, hogy először telefonon, e-mailben vagy a honlapon keresztül egy időpontot előzetesen szíveskedjenek egyeztetni, amit mi egy megbeszélt időpontig mindenféle kötelezettség nélkül félreteszünk Önöknek, amíg döntenek az ajánlatunkról. Az adott időpontig kérjük Önöket, hogy írásbeli megrendelőjüket szíveskedjenek eljuttatni hozzánk, faxon, levélben vagy e-mailben. A további információkat, előleg fizetés határideje, lemondási feltételek a visszaigazolás fogja tartalmazni.

• Vihetek-e magammal háziállatot?

Kis testű háziállatot tudunk fogadni.

• Milyen ellátás igényelhető?


Három lehetőséget is tudunk kínálni:


Apartmanjaink felszerelt konyhával várják  vendégeinket, ezért biztosított a főzés lehetősége.

Amennyiben reggeli  ellátást szeretne igényelni szállás foglalásakor azonnal megteheti recepciós kollégánknál, vagy érkezésekor itt a helyszínen.

Étkezéséről  tehát ráér dönteni , válasszon a saját igényei szerint.

Adatvédelmi Nyilatkozat

Általános feltételek

Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi Szabályzatot és Adatvédelmi Nyilatkozatot mielőtt a weboldalt használatba veszi. A D&A Online fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, illetve megszüntesse. A weboldal használója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, muködésének felfüggesztéséből illetve megszüntetéséből eredő kárért a D&A Online sem a felhasználó, sem pedig harmadik személy irányába nem felelős.

Szabályzat és Adatvédelmi Nyilatkozat

Foglalási és lemondási feltételek

A D & A Apartman ház szálláshely foglalását kizárólag e-mail foglalási rendszeren vagy telefonon útján fogadható el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a D & A által üzemeltetett honlapon található foglalási menüben tudnak szállást foglalni, illetve a okofarmeged2010kft@gamil.com email címen.

Az e-mailben vagy telefonon történő foglalás során is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat (név, cím) megadni.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglaló vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételek megismerte ,és azokat elfogadta.

Kiemelt időszakban minimum foglalási napok kerülnek meghatározásra, ettől eltérő ( kevesebb nap) foglalást nem áll módunkban regisztrálni. Visszamondás (csökkentés) esetén a teljes foglalás törlésre kerül, amennyiben a napok száma a csökkentéssel a minimum foglalási napok számát nem éri el !

A foglalófizetés időszaka

A D & A Apartmanház  ház  minden időszakban,  szezontól függetlenül 1 napi szállásdíj   foglalót kér.

Foglalót  készpénzben, belföldi postautalványon, és/vagy  banki átutalás útján tudjuk elfogadni.

Széchenyi Szép kártyával történő fizetés esetén is, a foglaló összegét csak készpénzben postautalványon , és/vagy banki átutalással tudjuk elfogadni.  

A foglaló összegéről is számlát állítunk ki Önnek.

Minden esetben a foglaló összege levonásra kerül a a végszámla összegéből..

A D & A Apartman ház általános esetben legalább a foglalástól számított 2 munkanapot ad  határidőnek a foglalás befizetésére, SZÉP Kártyás fizetés esetén 5 munkanap.  .

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé. Foglaló kérése esetén a foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezésével válik érvényessé!  

A foglaló megérkezése napjáig foglalást figyelembe vesszük, de érvényessé csak a foglaló befizetésével válik.

Lemondási feltételekA Foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek. Foglalót NEM áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál.

Ezért kérjük vendégeinket, hogy az esetleges következő foglalásuknál ennek az összegnek a felhasználását szíveskedjenek jelezni.

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglaló csak az apartman ház engedélye alapján használható fel, az előbbiekben leírt módon. Egyéb esetben a foglaló az apartman házat illeti. A D & A Apartman ház semmilyen esetben NEM jogosult a foglalón felől egyéb lemondási díj megfizetésére kötelezni a vendéget.

Ezen foglalási és lemondási feltételek a 2018 január 01 napjától érkezett foglalások esetében lépnek érvénybe.

Szabályzat

az ajánlatkérő automatikusan elfogadja a szabályzatot, illetve tudomásul veszi a D&A Online Adatvédelmi Nyilatkozatát
a D&A Online fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, illetve megszüntesse
a weboldal használója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, működésének felfüggesztéséből illetve megszüntetéséből eredő kárért a D&A Online sem a felhasználó, sem pedig harmadik személy irányába nem felelős
amennyiben használja szolgáltatásunkat, köteles hiteles információkat megadni a regisztrációs űrlapon. Amennyiben úgy ítéljük, hogy nem a valóságnak megfelelő adatokat adott meg, az ajánlatkérést minden értesítés nélkül figyelmen kívül hagyhatjuk
jelen weboldal bemutató oldalként funkcionál, feladata az Ön szállásfoglalási szándékának továbbítása a D&A Online irányába, amely nem minősül megrendelésnek. Szállásfoglalási szándékát kiértékelve a D&A Online valamely kommunikációs csatornán keresztül kapcsolatba lép Önnel, hogy szállásfoglalási szándéka szállásfoglalássá válhasson

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatgyűjtés
a D&A Online rendszere eltárol személyes információkat a felhasználóról, amikor igénybe veszi szolgáltatásunkat az ajánlatkérés használatával
a D&A Online rendszere automatikusan fogad információkat a felhasználóktól a weboldal használata során és ezek az információk tárolódnak a szerveren. Ilyen információk pl: Host, IP cím. Ezeket az információkat később a D&A Online statisztikai célokra felhasználhatja

Az információ kezelése és felhasználása
a D&A Online a felhasználók adatait nem adja el és nem osztja meg 3. személlyel - kivételt jelent ez alól a hatóság adatkérelme!
a D&A Online a felhasználó e-mail címét felhasználhatja hírlevelek küldésére.

Adatvédelmi álláspont változása
a D&A Online bármikor változtathat jelen dokumentumon, mely változásról értesítést küld a felhasználó e-mail címére és/vagy feltünteti a weboldal 'Hírek' menüponttal elérhető oldalán.